Tietoa meistä

PUOTIe on perustettu rakkaudesta neulomiseen. Neuloin pipoja ensin itselleni, perheelleni ja ystävilleni. Niitä ihasteltiin ja minulta kysyttiin usein, saako pipoja ostaa tilauksesta. Saahan niitä! Ja niin sai alkunsa PUOTIe.

Ystävät esittivät väritoiveita niin pipon kuin tupsunkin väristä. Pääidea onkin, että asiakas saa oman maun mukaisen pipon ja voi valita laajasta värivalikoimasta mieleisensä värin ja myös tupsun värin tai jättää tupsun kokonaan pois. Onhan pipo upea asuste, joka täydentää koko asun ja eri värisillä pipoilla saa vaihdettua kokonaisuuden ilmettä helposti ja sillä voi säväyttää, räväyttää tai olla hillitty. 

Pipomallit ovat itseni kehittämiä ja neulon pipoja iltaisin kotona lasten läksykuulustelun ja tv:n katselun lomassa. Myyn tuotteita ainakin toistaiseksi yksityishenkilönä ja harkitsen myöhemmin yrityksen perustamista. Suunnittelen mallistoon uusia pipomalleja ja laajennan valikoimaa vähitellen.

Pipot on neulottu suomalaisen Novitan laadukkaita langoista. Ne kestävät hyvin käyttöä ja myös pesua (ohjeen mukaan).

Käsinneulotussa pipossa on monelle tunne ikiomasta tuotteesta, joka lämmittää ja on ainutlaatuinen. Minulle neulominen on todella rentouttavaa puuhaa ja hyvä fiilis välittyy toivottavasti myös asiakkaille asti lämpöisen ja pehmoisen pipon muodossa.

 

-Eija

 

Yhteystiedot

Puh. 0505674762
eija@puotie.com
www.puotie.com